Прес-реліз

14 серпня 2020 року Вінниця вже у котре стане місцем де кинуть виклик неможливому учасники ультра-марафону «Самоперевершення» – найдовшого шосейного забігу в Україні. Саме так, найдовшого, бо цього року ультра-марафон складається аж з трьох Чемпіонатів України з 12, 24 та 48-годинного бігу та коротких дистанцій на 3 та 6 годин. Ці змагання будуть проходити у Центральному міському парку Вінниці впродовж трьох днів – з 14 по 16 серпня 2020 року і зберуть під своїми стягами не лише професійних спортсменів, але також бігунів-ентузіастів, помічників та волонтерів, які з радістю підтримають учасників у їх прагненні перевершити самих себе.

Засновником змагання є громадська організація «Марафонська команда Шрі Чінмоя» (www.races.org.ua ), керівництво здійснюється під патронатом Комітету з фізичної культури та спорту Вінницької міської ради та обласної Федерації легкої атлетики України.

48 та 24-годинні забіги «Самоперевершення» проводяться у Вінниці з 2009 року. Ці змагання є Відкритим Чемпіонатом України і вони стають дедалі більш популярні серед марафонців Європи. Виклик самому собі, своїй витривалості кидають бігуни не тільки з України, але й з Великобританії, Ірландії, Польщі, Чехії, Естонії, Молдови, Білорусі та інших країн.

Рік 2020 для багатьох вже став роком самоперевершення, подолати кордони країн – це вже перемога, вийти та поставити свої ноги на старт – це вже задача варта героя. Фініш для кожного бігуна – це вже мета. Звичайно, учасники не залишаться без нагород. Медалі учасників, пам’ятні подарунки та футболки, отримають всі учасники які кинули виклик дистанції і здолали її. Абсолютні переможці (окремо чоловіки та жінки) будуть нагороджені кубками, 1-3 місця будуть нагородженні медалями ФЛАУ за перемогу в Чемпіонаті України.

Ще новинка цього сезону – командна естафета на 48 годин, нагороджується першість у командному заліку.

І не має значення скільки тобі років – 20 чи 50, чи 70, чи навіть ще більше, це змагання є відкритим для всіх. Біг – це життя. Крок за кроком, долаючи кілометри, ми наближаємося до Мети. І хоча у кожного вона своя, досягти її можна лише ставши на Старт. А дістатися цілі допоможуть віддані волонтери: кухарі, масажисти, лікарі, лічильна команда, помічники, які підготують трасу, змонтують наметове містечко, подадуть води і подарують таку щиру і потрібну підтримку, усмішку, підбадьорять, коли буде важко.

Переможи себе
Ти будеш такий щасливий, задоволений і гордий,
Що у тебе не було бажання
Перемагати інших.

Шрі Чінмой

Телефон для довідок , моб.+380678118023.  vinnitsa@races.org.ua

Категорії: Винница

0 коментарів

Залишити відповідь

Avatar placeholder

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

error: Content is protected!